Mamiya RB67 testejä lisää

Kävin hakemassa muutaman rullan Ilford HP5+ filmiä. Tarkoitus oli kokeilla prässäämistä +1. Kelailin käydä ottamassa muutaman kuvan Espoon keskuksessa olevasta kirkosta. Kirkon kulmilla mielenkiinto alkoi nopeasti laskemaan hautakiviin ja muuhun kirkolliseen touhuun liittyen, joten matka jatkui. Lopulta mieleen ryömi vanhat Kauklahden kulmilla lahoavat autiotalot, joten konepelti kohti Kauklahtea. Tönöistä oli vielä muutama pystyssä, joten käytin yhden rullallisen näihin. Kotona vedin kirkkokuvat testiksi “stand-developilla” ja rodinalilla, kun lopputuloksella ei ollut mitään merkitystä. Ei ollut liiemmin mitään kokemusta prässäyksestä, joten lopputulos oli enemmän kuin arvoitus. Autiotalokuvat halusin saada varmasti kehitettyä, niin toinen rulla jäi odottelemaan ensimmäisen lopputulosta. No, kuvia tuli, joten toinen rulla rodinalin sekaan. Yleensä kaikki kuvat on enemmän tai
vähemmän huonoja(omasta mielestä),  mutta autiotaloista kuvatut kuvat
olivat pitkästä aikaa ihan ok. kuten nakkikiskan kerroshampurilainen
kaikilla sörsseleillä.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *