Belca Belfoca Meritarin kanssa kävelyllä

Ulkona satoi lunta ja oli aika harmaata. Lähdin harppomaan kohti Karhusaarta. Alkuun matka meinasi päättyä äärimmäisen liukkaalla kevyenliikenteenväylällä, jossa lipat olivat enemmän kuin lähellä. Kylmä ilma ja kevyt lumipyry haittasi kuvaamista, joten Karhusaaressa otetut kuvat jäivät muutamaan. Belfoca on asiallinen kamera, jota voi helposti kuskata mukanaan. Ainoa ongelma on huonossa valossa se, että filmin ruudun kertovasta punaisella muovipalalla suojatusta reiästä ei meinaa nähdä oikein mitään. Olin myös unohtanut sen, että Belfoca kuvaa 6×9 ruutuja, joten kuvan 8 kohdalla nakit jäässä sain ilokseni todeta sen, että viimeinen ruutu meni sitten siinä. Kotona lotrasin filmin rodinolissa 1:100 seoksella

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *