Take me to your leader

Kävin vaihteeksi kuvailemassa lempikohteissani, eli tiensä päässä olevissa rakennuksissa. Näissä kävellessä voi kuvitella kaikenlaisen tohinan, kun työntekijät ovat kulkeneet pitkin käytäviä. Pukujätkien kravatit kiristivät varmasti kaulassa, kun auditoriossa kerrottiin kaiken loppuvan. Tästä alkoi kuhina käytävillä. Jokaisen päässä pyöri ajatus, mitä nyt? Kaikki lähtivät soittamaan läheisilleen, että se on firman loppu nyt. Mitä käy asuntolainan kanssa? Johto katsoi toisiaan, *ttu optiot jäi saamatta. Toimitusjohtaja jäi istumaan auditorioon yksinään, kuin kapteeni uppoavaan laivaansa. Sihteeri häipyi vähin äänin ja lähti juoksemaan kohti huonettaan. Käytävän seinillä kaikui lopulta enää loittonevien korkokenkien kopina. Kello käy, maailma muuttuu, vie meidät lopulta mukanaan, kunnes pysähtyy ja sammuu.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *