Hengenvaara

Törmäsin tähän tolppaan pitkällä kävelyllä. Mieleeni kaivautui Intian reissut. Kytkennät olivat ja ovat varmasti edelleen samanlaisia. Olen ollut Intiassa muutaman kerran ja joka kerta sanoin itselleni, että en tule tänne koskaan uudestaan. Menin kuitenkin. Todennäköisesti viimeiseksi reissuksi jäi läpikulkumatka Delhin kautta Sri Lankalle.
Olimme muutaman päivän Delhissä, joka on melkoinen persläpi Mumbaihin verrattuna. Paluumatkalla Sri Lankalta olimme yhden yön Delhissä, yhtään ylimääräistä päivää en olisi pystynyt siellä olemaan. Lähdimme taksilla kohti lentokenttää, eikä pieni intialainen hotellin työntekijä saanut nostettua matkalaukkuani auton talakuukkuun. Nostin laukun itse. Lentokentällä tämä kyseinen heppu ruinasi tippiä siitä, että ei tehnyt mitään. Olin jo niin kyllästynyt kyseiseen paikkaan, että totesin suomeksi kaverille, että unohda tipit. Seisoin lentokentän sisällä, katsoin ikkunasta ulos, todeten, että en tule tänne koskaan uudestaan. Sen verran korjasin asiaa mielessäni, että korkeintaan transittina lentokentälle kohti Nepalia.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *