Digi Nikon 60 vuoden kuluttua?

 

Kävin kuvaamassa rullan +60v kameralla. Negoja skannatessa katseeni vaappui pöydällä lojuvaan Nikonin digikameraan. En ole Nikonilla kuvannut mitään aikoihin, lähinnä ladannut kameran akkua. 60 vuoden kuluttua on vuosi 2079. Nikonista on jäljellä enää unohtunut muisto. Belca Belfoca on silloin 120 vuotta vanha. Kamera toimii todennäköisesti edelleen jollain tasolla, kuten nyt. Filmiä ei välttämättä enää saa ja kemikaalit on kielletty. Taidan jättää muutaman rullan ja kemikaalit jemmaan, jotka säilyvät paketissa “ikuisuuden.” Hopeahapset voivat sitten kuvata ja kehittää mustavalkokuvia muinaisteknologialla lastenlapsien kanssa ja muistella vanhoja hyviä aikoja, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja kaikki oli paremmin, kuten 80-luvulla.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *