Usie

Heistä, jotka ovat kadottaneet rakastamisen taidon, tulee lopulta kyynisiä hississä seiniä mulkoilevia puhumattomia pölkkyjä, jotka valittavat jokaisesta asiasta. Jos sinulla on kainalossa henkilö, joka rakastaa sinua, rakasta häntä, pidä hänestä kiinni ja opettele ihailemaan hänestä löytyviä pieniä asioita. Naurua, ilmeitä, eleitä, mitättömiltä tuntuvia asioita, joita et ole aikaisemmin huomannut. Ilman rakastamisen taitoa kaikki kutistuu ja jäljelle jää vain katkeria kuoria vihaamaan toisiaan. Rakkaus rakentuu pienistä paloista, joita et välttämättä edes huomaa. Rakkautta ei voi kirjoittaa kirjoihin. Rakkaus on voima, joka on jokaisessa, jotkut eivät vain löydä sitä. Useat eivät eroa vapaaehtoisesti. Toinen jää maan päälle rakastamaan menetettyä vuosikymmenten rakkautta yksin. Rakkaus jatkuu edelleen muistojen naurussa, eleissä ja ilmeissä, kunnes aika korjaa viimein rakkaan luo. Toisilla on välillään rakastamisen ikuinen taito ja toistensa huomioon ottaminen, toisilla ei.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *