Pyöräretki

En ole nähnyt ystävääni moneen päivään, johtuen riidasta, joka sai alkunsa hänen isän kanssa. Soitin ystävälleni tämän jälkeen, mutta hän ei ollut enää tavoitettavissa. Hänen perhe on vanhanaikainen, eikä heillä ole muuta puhelinta, kuin lankapuhelin. Olisin halunnut pyytää anteeksi käytöstäni. Muutaman päivän kuluttua posti kantoi minulle kortin. Kortissa luki:

Lähtisitkö kanssani pyöräretkelle?

Nähdään Kaivopuiston kaupunkipyöräasemalla 15.4. kello 12:00

Mikäli tämä sopii, soita minulle 14.4 kello 19:15-19:30 välillä, niin tiedän tämän sopivan sinulle. Isäni ei päästä minua puhelimeen ja on käskenyt sanoa, että en ole kotona, jos sinä soitat. Mutta, jos puhelin soi kyseiseen aikaan, “enkä ole kotona”, tiedän tapaamisen sopivan.

xoxo

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *