Tekemistä riittää

Tarkoituksena on yhdistää Bloggerissa olevat blogini WordPressin alle. Kaikki kuvat on kuvattu filmille. Joissain kirjoituksissa on mukana värikuvia, jotka on kuvattu kännykällä. Osa kuvista on pimiössä tehtyjä vedoksia eri tekniikoilla. Ennen marraskuuta 2020 tehty sisältö on siirretty Bloggerista, joten kuvat ja tekstit voivat olla niissä sekaisin. Olen ollut kuvaamisen, vedostamisen ja näihin liittyvien asioiden kanssa vähän hitaalla, lähinnä omien motivaatio-ongelmien vuoksi. Nyt, kun talven suunnitelmat menivät koronan vuoksi uusiksi, niin tarkoitus on yrittää taas aktivoitua. Lisää tietoa löytyy oikealla ylhäällä olevasta “tietoa blogista” kohdasta. Useat vanhemmat kirjoitukset sisältävät kuvaan liittyvää/liittymätöntä tarinaa.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *