Värifilmi ja m/v kehitys.

Pakastimen perukoilta löytyi rulla lomography 400 värifilmiä. Kun en värifilmiä kuvaa, niin tuolle oli kuitenkin tehtävä jotain. Rulla Nikon EM- kameraan ja filminherkkyyshanikka ISO100 kohdalle. Kymmenen ruudun ruudun jälkeen 200 jne. kunnes lopussa säätö loppui Nikonin maksimiin 1600. Mitähän järkeä tässä oli? No, nähdä mitä tapahtuu. Sen verran oli mennyt ajantaju kotona kehityshommissa, että pastavedet kiehuivat keittiössä hellalle. Kaapista talouspaperia kaivellessani havaitsin uuden purkin. Puhdas+ C-vitamiini. Tekstin alla luki pienemmällä tekstillä natriumaskorbaatti 100% ei muuta lisäaineita. Muistin lukeneeni joskus jostain, jonkun lisänneen tätä Rodinalin sekaan – pitäisi rae pienentyä. Vaikea sanoa mitä olisi tapahtunut ilman, mutta ainakin kuvia tuli. Tässä ei kuitenkaan tehty tiedettä, vaan yritettiin päästä eroon värifilmirullasta. No, edelleenkään ei ollut mitään menetettävää, joten kolme mitallista varmaan ok. Yhden mitallisen otin itse ja loput sotkin Rodinalin sekaan. Tunnin ständi. Spiraalilla ei näyttänyt olevan mitään, mutta se olikin harhaa. Kaikki näyttää kuvilta EI800 jälkeen raetta alkoi tulemaan raskaasti. Sen pituinen se filmirulla. 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *